gezelligheid | kwaliteit | gastvrijheid

Gezellig samenzijn is een belangrijke pijler in de Spaanse samenleving. En ondertussen genieten van heerlijk eten en lekker drinken. Spanje betekent voor ons meer dan tapas alleen. Kom gezellig genieten in onze Spanish Foodbar en dompel jezelf onder in Spaanse sferen. Goed eten wordt gemaakt met goede producten en nog belangrijker met passie en liefde. Ervaar onze culinaire ontdekkingsreis door Spanje en geniet van smaakvolle traditionele streekgerechten tot culinaire smaaksensaties in combinatie met een heerlijke vino of cerveza. En iedere laatste zondag van de maand natuurlijk onze pintxos middag!

Lunch

Wist je dat de lunch voor de Spanjaard een van de belangrijkste eetmomenten op een dag is?. Probeer de heerlijke Iberico burger of onze lunch special. Heb je weinig tijd maar wil je toch lekker lunchen? Maak dan gebruik van onze broodjescorner.

Borrel

Lekker even borrelen met vrienden of familie. En ondertussen genieten van een smaakvol hapje. Kom gezellig een keer langs en geniet van de gezellige sfeer, de goede producten en gastvrij en warme sfeer. En stel je eigen borrelplank samen!

Diner

Proef Spanje! Iedere 2 maanden stellen we een andere streek uit Spanje centraal en serveren we traditionele gerechten uit die streek of op die wijze bereid met een Doncurado twist. Om a la carte of in verschillende menuvormen van te genieten