”Genieten van de beste Spaanse producten.

Rechtstreeks van het Spaanse platteland zo bij u op tafel!”

Over

Doncurado, uit liefde voor het ├ęchte Spanje

Bij Doncurado zijn we al jaren gek op het ├ęchte Spanje. En niet alleen op het klimaat, maar ook op de diversiteit van het land, de gastvrije sfeer en de fantastische producten. Iedere streek met zijn eigen keuken en typische producten. Dag in dag uit spannen wij ons in om de onontdekte culinaire parels uit Spanje in onze Foodbar te krijgen. De mooiste wijnen uit de nieuwste gebieden, de beste hammen van het Iberische varken en de heerlijkste olijfolie. Iedere dag zijn we bezig om de mooiste, meest smaakvolle en dagverse Spaanse gerechten te serveren aan onze gasten. En dat alles in een gezellige en gastvrije Spaanse sfeer.

Spanje staat voor Doncurado voor GENIETEN. Een van de grote attracties in Spanje is namelijk ook het genieten van de synergie tussen de meest ongelooflijke wijnen en de hoge kwaliteit gastronomie. Doncurado neemt jullie graag mee op hun culinaire ontdekkingsreis door Spanje. Iedere 2 maanden vertrekken ze naar een andere streek. Iedere 2 maanden een nieuwe kaart.

Spanje vormt voor ons een onuitputtelijke bron van inspiratie. En wij houden van genieten. Van goed eten uiteraard, van goede wijnen, lekker weer en goed gezelschap.

Hasta luego y buen provecho

Laatste nieuws